Canlar Okuyor Fidanlar Hayat Buluyor

'Canlar Okuyor Fidanlar Hayat Buluyor' projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizle gerçekleştirmiş olduğumuz kitap okuma etkinliğimiz.Oku! Hayatı oku... Kendini oku... Kâinatı oku... Kitabı oku...  Gerçek dışı olan ne varsa hepsine meydan oku.  Gerçeğe tutun, özgürleş.  Sıradan biri olma. Dosdoğru ol. Yalana kanma. Yüzeyde kalma.  Derinleştir düşüncelerini.  Dinle! Hayat sana sesleniyor.  Bak! Sana yeni bir mesaj geldi. Oku! Son kitap sana indi...' diyerek başladığımız bu etkinlikte öğrencilerimize kitap okumanın önemini bir kez daha anlatmayı amaçladık.

Canlar Okuyor Fidanlar Hayat Buluyor.Canlar Okuyor Fidanlar Hayat Buluyor.Canlar Okuyor Fidanlar Hayat Buluyor.Canlar Okuyor Fidanlar Hayat Buluyor.Canlar Okuyor Fidanlar Hayat Buluyor.Canlar Okuyor Fidanlar Hayat Buluyor.Canlar Okuyor Fidanlar Hayat Buluyor.Canlar Okuyor Fidanlar Hayat Buluyor.